Select Page

Blogosfera

Ovdje objavljujemo stručne članke i naše stavove na pojedine teme. Učlanite se i pošaljite svoja razmišljanja, svakako ćemo ih uzeti u razmatranje. 

TOTAL EXPERIENCE – KAKO JE SVE POĆELO

TOTAL EXPERIENCE – KAKO JE SVE POĆELO

„Klijent u fokusu“ – koliko puta ste samo to čuli pa čak i vidjeli u velikim strategijama? Zna to često biti i floskula iza koje se ne krije ništa, ali ipak iz toga smo razvili disciplinu pod imenom Customer experience (ili Korisničko iskustvo) koja se posebno u...

KAKO RAZVIJATI TIMSKU SINERGIJU NA RAZINI ŽIVOTNOG CIKLUSA PROIZVODA?

KAKO RAZVIJATI TIMSKU SINERGIJU NA RAZINI ŽIVOTNOG CIKLUSA PROIZVODA?

Upravljanje životnim ciklusom proizvoda (engl. PLM - Product Lifecycle Management) prolazi kroz vremenske dionice od konceptualizacije ideje, dizajna i razvoja, preko održavanja i nadogradnje te na kraju do povlačenja s tržišta. PLM tako integrira različite domene i...

CUSTOMER EXPERIENCE EVOLUCIJA

CUSTOMER EXPERIENCE EVOLUCIJA

 Customer experience dugo je tražio svoje mjesto u organizaciji. Iako njegovi počeci sežu još do davnih 60-tih i prvih marketinških teorija vezanih za korisnika, još je dugo poslije toga ta disciplina lutala.
CRO TX okuplja CX zajednicu (koja je sada već i na našem tržištu poprilično velika) a s ciljem da širimo znanje unutar CX zajednice, pratimo najnovije trendove u razvoju customer expereinca te podignemo CX na zadovoljavajući nivo u organizacijama na našim prostorima.